OVII Okowita z kukurydzy

Okowita z kukurydzy to nasz pierwszy eksperyment destylacyjny ze zbożami. Fantastycznie aromatyczny zacier pachnący gotowaną kukurydzą z masłem dał nam przepyszny trunek. Lekko słodkawy, z doskonale zintegrowanym alkoholem przywodzi na myśl ni to gruszki, ni morele, ale na pewno smak naszego dzieciństwa – kaszkę mannę z odrobiną soku malinowego. Tego trzeba spróbować!

Cena: 129 zł

Pojemność: 500 ml

Alkohol: 40% obj.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s